Lomi Lomi Nui masszázs

„A masszázsok Királynője.
Gyógyító érintés,
A mozgásban és érintésben való jelenlét Művészete,
Szent gyógyító rituálé,
A Szeretet kifejezésének Művészete,
Átváltozásunk Járműve.”

Mi az a Lomi Lomi Nui masszázs?

A Hawaii-ról származó Lomi Lomi Nui az érintés, masszázs és testmunka egyik legcsodálatosabb formája. Több mint egyszerű masszázs; valódi szellemi élmény és változás.

Egy utazás, lebegés a testnek és léleknek. Eközben segít feloldani a mindennapi feszültségeket, a gátlásokat, önismeret és gyógyulás. Táplál és támogat abban, hogy megszeresd a tested, a lelked, szeresd és elfogadd magad olyannak, amilyen vagy. Megtanít, hogyan szeress jól és hogyan lehetsz jól szeretve.

Segít, ha szeretnéd megnyitni a Szívedet, hogy boldogabban, mosolygósabban élhesd a mindennapokat. Segít meggyógyítani magad betegségeidből, megtanít, hogyan legyél önmagad gyógyítója. Segít felszínre hozni, feldolgozni és elengedni a fájdalmas emlékeket és egészségtelen mintákat, hogy helyettük beléphessen az életedbe, ami a legjobb számodra. Segít visszatalálni a középpontodba, ahol hozzáférhetsz saját megoldásaidhoz, és a válaszokhoz, amelyek kérdéseidre érkeznek.

Megtanít, hogyan teremtheted meg a saját világodat, a saját valóságodat, amiben élni szeretnél. Megtanít másként látni a Világot magad körül. Lehetőséget ad olyanná formálni a gondolkodásod, hogy képessé válj nagyobb könnyedséggel, teljességgel és örömmel átölelni az ÉLET-et.

 

Egy elégedet és boldog vendégünk gondolatai:
Lomi Lomi Nui masszázs vélemény