Lomi Lomi Nui masszázs szerintem

Mi a LomiLomiNui masszázs szerintem?
Egy elégedett és boldog vendégünk gondolatai

 

Egy út, egy iránymutatás, amit ha követsz, a végén eljutsz ÖNMAGADhoz. Ahhoz az énedhez, aki idáig is benned volt, de valamiért nem tudtad a felszínre hozni.

Az út hosszú és néha bizony küzdelmes is, de minden egyes percét megéri, mert a végén Önmagad lehetsz. Szabad, szeretetteljes és boldog. De nem csak úgy, a szó elcsépelt, hétköznapi értelmében, hanem a belülről fakadó, igazi BOLDOGság lesz a Tiéd.

A Lomi Lomi Nui masszázs megismerése

Mikor először mondta nekem Eszter a masszázst, fogalmam sem volt, hogy mi ez, de gondoltam kipróbálom, nincs vesztenivalóm. És azóta rabul ejtett.

Két hetente járok Hozzá és minden egyes alkalommal több és több leszek, megértem, mi mozgat, mi fog vissza, miért nem működnek úgy a dolgok az életemben, ahogy szeretném és végül azt, hogy mi dolgom\feladatom van az életben, miért születtem a Földre. Mindezt hogyan? Az érzéseken keresztül. Az érzéseken, melyet az érintés segítségével hoz Eszter a felszínre. Itt nem lehet gondolkodni, itt csak figyelni lehet önmagadra, hogy mit üzen a belső hang, az a belső érzés, mert ez a kulcsa az egésznek. A megérzések. Ha hallgatsz rájuk, szabad leszel, önmagad. Ez az az iránymutatás, amit az elején említettem. Az érzések iránymutatása. E nélkül hamis képet kapunk önmagunkról. És végül az érzések mentén összeáll a kép. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, ki kell kapcsolnod mindent magad körül.

Meg kell érkezned a masszázsba. Mit jelent ez?

El kell felejteni az aznapi, a havi stb. dolgokat, bajokat és csak arra a pár órára lehet figyelni, amikor masszíroznak. Eszter ehhez segítséget nyújt. A hangulatot gyertyákkal, olajjal és különböző, a témának, hangulatnak megfelelő zenével segíti még.

Szükséges még a bizalom és a hit. Bizalom Eszterben, hogy tud Neked segíteni és hit a masszázsban, hogy tényleg segít. Miért fontos ez? Mert a masszázs elején általában megbeszéljük, hogy milyen témát szeretnék feldolgozni, és ez a nélkül nem megy, hogy mindent el ne mondanék neki. És ehhez kell a legnagyobb bizalom.

Bizalom kell még a masszázs során is, mert ott nem tudod megjátszani magad. A feszültségek felszínre törésekor nem éppen mosolyogni szokott az ember és ezt ugye nem szeretjük, ha látják. Nem szeretjük kiadni magunkat ugye? De itt muszáj. E nélkül nem megy.

A masszázs maga egy hihetetlen élmény. Gyengéd, simogató, megnyugtató és pont emiatt, mert ellazul az ember és elengedi magát jönnek a felszínre az az elfojtott\elfeledett\megoldottnak vélt dolgok, amikkel foglalkozni kell. A feszültségek eltűnnek, a blokkok oldódnak, a problémákra más szemszögből tudunk nézni. Persze nem varázsütésre, de idővel és kitartó munkával igen.

A legjobb az egészben, hogy csak jelen kell lenned és figyelni, más dolgod nincs. A többit Eszter intézi😊 És hogy a szkeptikusoknak is mondjak pár szót: könyvelő vagyok, ami véleményem szerint, nem egy spirituális foglalkozás, bár a jogszabályok értelmezése néha túlmutat az emberi értelmen😊Mégis azt mondom, hogy működik.

Létezik a láthatatlan és ami mögötte van, létezik egy másfajta segítség, ami túlmutat az emberi képzelőerőn és ehhez a segítséghez a masszázson keresztül el lehet jutni.