FlowIn

Flowin tréning

A FLOWIN csapata tudományos fejlesztések eredményeként létrehozott egy egyedülálló eszközt, amely optimalizált edzést tesz lehetővé, kizárólag a testet használva fel terhelésként. A Flowin súrlódásos tréning és edzéstechnika hatékonyan segít elérni a kívánt eredményt, legyen szó a mozgás , az állóképesség, az erőkifejtés vagy a gyorsaság fejlesztéséről. Az eszközt kortól és fizikumtól függetlenül bárki használhatja, nemcsak a sport területén, hanem nagy sikerrel alkalmazzák a gyógytorna és a rehabilitáció területén is.
A csúszólapok helyének változtatásával a terhelést az egyén képességeinek megfelelően tudjuk beállítani, ami lehetővé teszi az egyedi mozgásprogram kialakítását, kortól vagy erőnléti állapottól függetlenül.
A Flowin súlyok használata nélkül teszi lehetővé az izomerő fejlesztést. A terapeuta segítségével végezhetünk biztonságos stabilizáló (gerinctorna) tréninget, végtag (perifériás) izomerősítést, neuromusculáris( proprioceptív ) tréninget vagy akár állóképességi edzést is. A Flowin a teljes izomlánc aktivizálásával elősegíti az egyensúlyt és a koordináció fejlesztését, és csökkenti a sérülések előfordulásának kockázatát. Javítja a testtartást, valamint erősebbé, gyorsabbá és kirobbanóvá tesz. Ezen felül a lap egy nagyszerű dinamikus nyújtó eszköznek is megfelel, és az izom rugalmasságának fejlesztését is lehetővé teszi az erőlét edzés során.

A FLOWIN ELŐNYEI: