Terapeutáink-Tardy Rita

TERAPEUTÁINK

TERAPEUTÁINK

Tardy Rita

SPORT-SVÉDMASSZŐR

Egészen gyermekkorom óta fontos részét képezi az életemnek a sport és az egészséges életmód. 10 évig versenyszerűen atletizáltam, emellett néhány évig táncoltam, futballoztam, illetve kosárlabdáztam is.
Érettségi megszerzése után számomra egyértelmű volt, hogy a Testnevelési Egyetemen szeretném folytatni a tanulmányaimat, ahol 2018 januárjában rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon szereztem diplomát. Egy tanáromnak köszönhetően már az egyetemi éveim alatt a gyógyászat felé kezdtem orientálódni, és 2016-ban – felsőfokú tanulmányaim mellett – elvégeztem a svédmasszőr tanfolyamot.
A masszőri munka annyira megtetszett, hogy nem sokkal a svédmasszőri képesítés megszerzése után elkezdtem az OKJ-s gyógy- és sportmasszőri tanfolyamot is, amit 2018 januárban fejeztem be kiváló eredménnyel.
2018 áprilisában a budapesti Széchenyi fürdőben helyezkedtem el, ahol eleinte gyógy- és sportmasszőrként dolgoztam. 2019-től a VIP részleg masszőreinek csoportvezetőjeként betekintést nyerhettem az adminisztratív feladatok világába és lehetőségem nyílt fejleszteni a képességeimet az ügyfélkezelés, problémamegoldás, illetve panaszkezelés területén is.
Emellett szakmai téren is szerettem volna gyarapítani a tudásomat: pl. a kineziotape, flossing, köpölyözés és az SMR henger használattal kapcsolatos tanfolyamokat végeztem el. Jelenleg pedig fizioterápiás asszisztensnek tanulok, 2021-re tervezett célom pedig még elvégezni az FDM moduljait illetve a talpreflexológiát.
2021. januárjától a Gerincmed csapat tagjaként várom a kedves vendégeket.

TOVÁBBKÉPZÉSEK: